en tr
Loading...

REFERANSLAR

Türkiye’de her şey yeni başlıyor, bu yüzden sadece birkaç adet referans var. MMM-Türkiye gelişene kadar diğer ülkelerdeki katılımcıların referanslarını eklemeyi gerek gördük. Sistem ileri derecede geliştikten sonra nasıl çalışacağını görmeniz için :-)) Yakın gelecekte ülkenizdeki katılımcıların da yüzlerce ve binlerce “mutluluk mektubunu” bu sitede göreceksiniz. Hiç şüpheniz olmasın! Yaşasın MMM!!! :-))

Tarih: 2017-01-231

Aldığın yardımın miktarı: 14 790 try

Merhaba mmm türkiye. Benim adım mehmet. MMM türkiye ye ordudan katilıyorum. 100+ yonecisiyim. MMM türkiye ye 24 subatta katıldım. MMM türkiye çok özel bir sistem. Herkesi mmm türkiye ye birlikte kazanmaya davet ediyorum. MMM türkiye sagladigim yardımlara yüzde 30 kar veriyor. Sizde gelin sizde kazanın. Birlikte dünyayı değiştiriyoruz. 19.12.2016 tarihinde 10 bin tl lik yardim sağladım. 19.01.2017 tarihinde referans ve liderlik bonusları mdan gelen 14790tl çekim yaptım. Teşekkürler MMM.Teşekkürler SERGEY MAVRODİ.

Tarih: 2017-01-232

Aldığın yardımın miktarı: 14 190 try

Merhaba arkadaşlar ismi,m Alihan Ordudan katıldım. 09.12.2016 tarihinde 10000 tl yardımda bulundum ve 17.01.2017 tarihinde 14190 tl yardım aldım herkese tavsiye ederim.Teşekkürler mmmturkey.

Tarih: 2017-01-233

Aldığın yardımın miktarı: 9 170 try

MMM ÖDÜYOR. Merhaba arkadaşlar ben necmiye istanbulda yaşıyorum.MMM katılımcısıyım 13 aralık 2016 1 bin tl yardım sağladım.19 ocak 2017 tarihinde bonuslarla birlikte 9 bin 170 tl yardım talep ettim.eşleşmelerim hemen gerçekleşti.MMM katılımcılara teşekkür ederim.teşekkürler MMM

Tarih: 2017-01-234

Aldığın yardımın miktarı: 8 670 try

Merhaba ben ordudan cevat mmm Türkiye ödüyor ben bu sisteme 28.11.2016 tarihinde üye oldum 5000 tl yardım sagladim 17.01.2017 tarihinde 8670 tl yardım aldım .mmm ödüyor hiç bir sıkıntı yok teşekkürler mmm teşekkürler sergey mavrodi. 

Tarih: 2017-01-235

Aldığın yardımın miktarı: 7 910 try

Merhabalar ben mersinden mustafa. MMM Türkiye'ye 02.12.2016 tarihinde toplamda 5000 tllik yardım sağladım. 17.01.2017 tarihinde ise 7910 tl lik yardım alma talebinde bulundum ve sorunsuz şekilde aldım. Teşekkürler MMM Türkiye

Tarih: 2017-01-236

Aldığın yardımın miktarı: 4 170 try

Merhaba Mmmturkiye kardeşliği. Ben Ömeraltunkara istanbul dan katılıyorum Yardım yaptigim tarih 29.11.2016 Yardim aldığım tarih  07.01.2017 Yarattığım tutar 2500 Referanslar bonusu 518 Vİdeo konusu 197 Toplamda yardım aldığım tutar 4170 tl Muazzam bir kazanç tek kelimeyle teşekkürler Mmmturkiye türkiye ailesi teşekkürler yönetimimiz şinasi aslan teşekkürler sergey mavro

Tarih: 2017-01-237

Aldığın yardımın miktarı: 4 080 try

merhaba ben ankaradan svlsms. MMM üyesiyim. 13 aralık tarihinde 3000 tl yardım sağladım. yaklaşık 35 gün sonra tüm eşleşmelerim gerçekleşerek 18 ocak 2017 tarihinde 4080 tl yardım aldım. MMM ödemeye devam ediyor. Herkesi bu mutluluğa ortak olmaya davet ediyorum.:-)

Tarih: 2017-01-238

Aldığın yardımın miktarı: 3 930 try

Merhaba, Değerli MMM ailesi... Ben Hasam, Kayseri' de yaşıyorum. katılımcıyım. 01 Aralık 2016 da 2500 TL lik yardım yaptım. 19 Ocak 2017 de 3930 TL yardım aldım. MMM her zaman kazandırıyor. Teşekkürler MMMTÜRKİYE... Teşekürler  SERGEY MAVRODI

Tarih: 2017-01-239

Aldığın yardımın miktarı: 3 870 try

Merhaba arkadaşlar ben Ömer. 08.12.2016 tarihinde 2500 tl yardim sağlama talebinde bulundum. 18.01.2017 tarihinde 3870 tl yardim aldım. Yardim sağlayan tüm arkadaşlara tesekkur ediyorum. Teşekkürler mmm

Tarih: 2017-01-2310

Aldığın yardımın miktarı: 3 580 try

ben antalyada Sefa.08.12.2016 tarihinde 7.000 tl yardim yaparak MMM ile tanistim. yardimlasma organizasyonu ile tanistim, sizde mutlaka tanisin. 12.01.2017 tarihinde 9.340 tl yardim aldim.08.12.2016 tatihinde 3.000 tl yardim yaptim. 15.01.2017 tatihinde 4.150 tl yardim aldim. 20 ocak 2017 tarihinde 3.580 tl yardim aldi. sistem süper. hic bir sıkınti yaşamadim. cok yasa mmm. cok yasa MMM. MMM öduyor. sergey mavrodi. 

TOPLULUĞUMUZA KATILIN