en tr
Yükleniyor...

REFERANSLAR

Tarih: 2017-09-231

Aldığın yardımın miktarı: 5 490 try

merhaba antalladan mahire 08.26.2017 tarıhde 4000 tl yardım sağladım 09 21 2017'de 5490 TL yardım aldım Teşekkür ederim mmm kazandırıyor video bonusumu istiyorum

Tarih: 2017-09-232

Aldığın yardımın miktarı: 3 830 try

merhaba mmm türkiye ben mersinden ilkay 10+ yöneticiyim 20 eylül 2017 de referans ve lider bonusu 3830 tl yardım aldım. tesekkurler mmm türkiye, teseekkkurler mavrodi

Tarih: 2017-09-233

Aldığın yardımın miktarı: 2 420 try

Merhaba arkadaşlar.İsmim Serdar. İzmir'den katılımcıyım. 31Ağustos2017 tarihinde 2000 TL yardımda bulundum. 21Eylül2017 tarihinde 2420 TL yardım istedim. Eşleşmelerim hemen gerçekleşti ve hesabıma yattı. Yardımda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.Teşekkürler MMM, teşekkürler Sergey Mavrodi.

Tarih: 2017-09-234

Aldığın yardımın miktarı: 2 180 try

Merhaba arkadaşlar ben meryem mmm türkiyeye istanbuldan katılıyorum . 100+ yöneticiyim 21.09.2017 tarihinde 2180 tl yardım bonusu aldım.ödemelerim yapıldı. arkadaşlar mmm türkiye kazandırıyor .sizlerde katılıp sizlerde kazanabilirsiniz. Teşekkürler mmm türkiye teşekkürler sergey mavrodi...

Tarih: 2017-09-235

Aldığın yardımın miktarı: 1 750 try

Merhaba Ben Apudik Kacar, MMM Türkiye üyesiyim .Diyarbakırda yaşıyorum. 05.09.2017 tarihinde 1500 TL yardım sağladım ve 22.09.207 tarihinde tüm eşleşmelerim tamamlandı ve toplam 1.750 TL aldım. Kazanç sağladığım para ile kendime Adidas marka ayakkabı aldım. Herkesi MMM'ye üye olmaya ve yardımlaşmaya davet ediyorum.Teşekkürler MMM, iyiki varsın

Tarih: 2017-09-236

Aldığın yardımın miktarı: 1 160 try

Ben osmaniye ilinden bülent uslu 05.09.2017 tarihinde 1000 tl yardim sağlama talebinde bulundum.23.09.2017 tarihinde 1160 tl yardim isteme talebimi eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde aldim.degerlu yoneticime,yardim saglayan arkadaşlara ve sergey mavrodiye teşekkür ederim.mmm türkiye kazandiriyor

Tarih: 2017-09-237

Aldığın yardımın miktarı: 1 000 try

merhaba MMM Türkiye topluluğu, Benim adım (CEM) 1000 TL yardım aldım Yardım aldığım tarih: (22.09.2017) MMM Türkiye’ye çok teşekkür ederim

Tarih: 2017-09-238

Aldığın yardımın miktarı: 190 try

Merhaba arkadaşlar, Ben HASAN, MMM Türkiye'ye İzmir'den katılıyorum. Katılımcıyım. Çeşitli tarihlerde MMM Türkiye'ye yaptığım üyelerden video bonusları, kalan bakiyeler olarak, 15 EYLÜL 2017 tarihinde toplamda 190 TL yardım alma talebinde bulundum. Eşlemem ve ödemem hemen gerçekleştirildi. MMM ödemeye devam ediyor. Teşekkürler MMM TÜRKİYE, Teşekkürler SERGEY MAVRODİ.

Tarih: 2017-09-239

Aldığın yardımın miktarı: 0.7700 btc

Merhaba arkadaşlar ben Diyarbakır'dan feyzi 05.09 tarihinde 0.77 btc cektim mmm ödüyor sizde katılın sizde kaZanın teşekkür mmm Türkiye

Tarih: 2017-09-2310

Aldığın yardımın miktarı: 0.3900 btc

Merhaba Ben İzmir'den Ece. 3 Ağustos 2017 tarihinde 0.51 BTC yaklaşık 5000 TL yardım sağladım. 18 Ağustos 2017 tarihinde 0.39 BTC takribi 5800 TL yardım aldım. Teşekkürler MMMTÜRKİYE... :) :)