en tr
Loading...

REFERANSLAR

Türkiye’de her şey yeni başlıyor, bu yüzden sadece birkaç adet referans var. MMM-Türkiye gelişene kadar diğer ülkelerdeki katılımcıların referanslarını eklemeyi gerek gördük. Sistem ileri derecede geliştikten sonra nasıl çalışacağını görmeniz için :-)) Yakın gelecekte ülkenizdeki katılımcıların da yüzlerce ve binlerce “mutluluk mektubunu” bu sitede göreceksiniz. Hiç şüpheniz olmasın! Yaşasın MMM!!! :-))

Tarih: 2017-02-261

Aldığın yardımın miktarı: 53 160 try

adım:nazime yardım sağladığım tarih: 38000 tarih:23.01.2017 yardım aldığım tarih:53160  tarih:25.02.2017 MMM turkiyeye cok tesekkür ederim. katılımcılar birbirine yardım sağlıyor.MMM ile tanıştım için cok mutluyum herkese bol kazançlar

Tarih: 2017-02-262

Aldığın yardımın miktarı: 27 290 try

MERHABA DEĞERLİ ARKADAŞLAR. BEN ÇANAKKALEDEN HAMZA. ÜYEYİM. MMM AİLESİNE İLK OLARAK 9 EYLÜL 2016 TARİHİNDE 6000 TL YARDIM SAĞLAYARAK KATILIŞ YAPTIM. 21 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE DE 27290 TL YARDIM TALEP ETTİM EŞLEŞMELERİM AYNI GÜN GELDİ. ÖDEMELER SORUNSUZ HESABIMA YAPILDI. MMM KESİNLİKLE ÖDÜYOR. BİZLERE BU YARDIMLAŞMA İMKANINI VEREN MMM AİLESİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. UNUTMAYIN MMM KESİNLİKLE ÖDÜYOR.

Tarih: 2017-02-263

Aldığın yardımın miktarı: 23 290 try

merhaba adanadan gülistan ben. mmm e 28.11.2016 tarihinde üye oldum. 22.02.2017 tarihinde 23.290 tl lik yardım alma talebi girdim. eşleşmelerim geldi. ödemelerim yapıldı.teşekkürler mmm.

Tarih: 2017-02-264

Aldığın yardımın miktarı: 14 740 try

ben suna gundogdu.  Mersinden katılmaktayım.05.01.2017 tarihinde 10000 tl yardımda bulundum.20.02.2017 de tüm yardımlarımı yaptıktan sonra yardım talep ettim.14780 tl yardım aldım . MMM ailesine teşekkür ederim. siz de bizim aileye katılın hep beraber evrensel yardımlaşma topluluğunda bulunalım

Tarih: 2017-02-265

Aldığın yardımın miktarı: 14 180 try

Mmm öder merhabalar ben Antalyadan Yılmaz   12.01.2017 tarihinde girdigim mmm e 10000 tl  yardim talebinde bulundum yaklaşık olarak 40 gün sonra 21.02.2017 tarihinde  14180 tl olarak geri çektim param çok kisa surede hesabıma yatti tesekkurler sergey mavrodi tesekkurler mmm.

Tarih: 2017-02-266

Aldığın yardımın miktarı: 7 660 try

mrb arkadaşlar ben miraç mmm türkiye ailesine hataydan katılıyorum 21.02.2017 tarihinde 7.660 lirealık yardım talebi aldım ve gerçekten mmm türkiye gibi kazanç sağlayan hiç bir firma veya net work tanımıyorum teşekkürler sergey mavrodi iyiki varsın mmm türkiye.

Tarih: 2017-02-267

Aldığın yardımın miktarı: 5 770 try

Merhaba ben adanadan ibrahim mmm e 21.01.2017 tarihinde 3850 tl yardım sağlama isteği ile kayıt oldum.23.02.2017 tarihinde 5770 tl yardım alma isteğinde bulundum.eşleşmelerim geldi ödemelerim yapıldı. Teşekkürler MMM iyiki varsın. 

Tarih: 2017-02-268

Aldığın yardımın miktarı: 4 870 try

MERHABA BEN YILMAZ MMM TÜRKİYE ÖDER ... 3650 TL YARDIM SAĞLADIM 32 GÜN SONRA 10.02.2017 de 4870 TL YARDIM ALDIM... MMM TÜRKİYE VE YARDIM SAĞLAYAN ARKADAŞLARA ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDRİM...

Tarih: 2017-02-269

Aldığın yardımın miktarı: 2 050 try

Merhaba ben Ankaradan Seyfi. mmm l3 10 eylul 2016 tarihinde tanistim. mmm in asıl amacının yardımlaşmayı teşvik etmek olduğunu bunun yanında %30 KAZANÇ  sağladığını gördüm. 16 Ocak 2017 tarihinde 449 lira yardım yaptım mmm i arkadaşlarıma tavsiye ettiğim için bonuslarla birlikte hesabıma 2050 lira 19 ŞUBAT 2017 tarihinde para yattı. MMM ODUYOR teşekkürler mmm

Tarih: 2017-02-2610

Aldığın yardımın miktarı: 90 try

MERHABA ARKADAŞLAR BEN MERT SİSTEME MARDINDEN KATILIYORUM YÖNETİCİM OKAN ARKADAŞ 18.02.2017 tarihinde 90 tl LİK YARDIM ALMA TALEBİ OLUSTURDUM KISA SUREDE EŞLEŞMELERİM GERÇEKLEŞTİ PARA HESABIMA YATTI YATIRAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR.MMM TÜRKİYE KAZANDIRIYOR KAZANDIRMAYADA DEVAM EDİYOR SİZDE KÜCÜK MEVLALARDA OLSA MMM AYLESINE KATILIN BURDAN SERGEY MAVRODİYE VE TUM YONETICILERE TEŞEKÜRLER

TOPLULUĞUMUZA KATILIN